Përfshihuni në Key Words and Phrases

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinKey Words and Phrases po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1811

Vargje

79

Gjuhë

93,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Key Words and Phrases përmban aktualisht 1811 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 93,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Key Words and Phrases, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Key Words and Phrases